Пошуки

Альбатрос: чарівні морські птахи

Альбатрос: чарівні морські птахи


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Альбатрос: птахиморські піхотинці з вражаючими польотами, здатні подорожувати багато миль під час міграції. Характеристика, середовище існування та відмінність від чайки.

THEДіомедівони є сім'єюморські птахишироко відомий як альбатрі (однина, альбатрос або альбатрос). Чому ці птахи привертають увагу? За вражаючі польоти і тому, що вони найбільші птахи на Землі. L 'виття альбатроса(видDiomedea exulans) - птах з найбільшим розмахом крил у світі.

Виття альбатроса і короля альбатроса

Це найбільші птахи у світі, виючий альбатрос та королівський альбатрос.

Виття альбатроса в середньому має довжину від 105 до 140 см, важить від 6 до 11 кг, але, перш за все, має середній розмах крил, який коливається між 270 і 350 см. Найбільший птах у світі - це просто альбатрос, що виє, рекорд був встановлений в 1965 році, коли був зафіксований аль-альтрос, який вив із розмахом крил 3,63 метра, в основному такий же великий, як і фіат-панда!

Розмах крил королівського альбатроса скромніший, проте він все ще становить близько 3 метрів.

На фотографії вище зображений виючий альбатрос, безумовно найбільший птах у світі. Альбатроси, що виють, можуть жити до 50 років. Список МСОП включає види Diomedea exulans серед "вразливих".

Альбатрос: птахи

Подивившись, які дві найбільші птахи у світі, давайте зосередимось на всій родині. Існують помітні відмінності між різними видами, однак, будь-який альбатрос можна описати однаково.

альбатросиЯвеликі морські птахи, оперення у них біле, а крила частково чорні, а також хвіст. У них велика голова і міцний гачковий дзьоб.

Вони малюють неймовірні польоти в повітрі та на поверхні води. В середньому розмах крил цих птахів становить близько 175 см, однак найбільші екземпляри, побачені у введенні, досягають розмаху крил понад 3 метри, розташовуючись міжнайбільші птахи у світі.

Що їсть альбатрос?

Будь-який вид харчується жирною і жирною їжею. Найчастішою здобиччю є каракатиці, риба та криль. Численні альбатроси можна побачити, що літають поблизу китобійних промислів або інших кораблів, які викидають у море відходи переробки риби.

Що вони п'ють?
Солона вода, як і інші морські птахи.

Вони прекрасні мисливці, однак, коли вони не літають, вони часто плавають на поверхні води, стаючи легкими шматочками для водних хижаків.

Природне середовище існування: де живе альбатрос?

Вони літають над океаном, плавають на поверхні води і лише за певних обставин висаджуються на сушу (для спаровування, гніздування та вирощування пташенят).

Для розмноженняальбатросивони віддають перевагу віддаленим островам і незайманим узбережжям, де вони утворюють великі колонії. Кожна пара (альбатрос - моногамний птах, а деякі види утворюють пари на все життя) дає лише одне яйце, а самець і самка піклуються про гніздо, роблячи довгі зміни.


Більшість "альбатросів" мігрують на південь земної кулі з Антарктиди (Південний полюс). У холодні місяці року ці птахи досягають узбереж Австралії, Південної Африки та Південної Америки. Міграція (від Південного полюса до південних узбереж Африки, Латинської Америки та Австралії) є загальною для всіх видів, за винятком альбатросів, що населяють північну частину Тихого океану (які завжди рухаються, що залишаються на Тихому океані), Гавайських островів, Японії та Популяції альбатросів Каліфорнії, що прибувають з Аляски.

Вітер і здатність «плавати» є факторами, що дозволяють альбатросам виконувати довгі польоти.

Ви захоплені морськими птахами?

  • Пуфін
  • Крячок

Різниця між чайкою та альбатросом

Ми, середземноморці, не знайомі з цимальбатрос, проте ми добре знаємо чайок. У чому різниця між чайкою та альбатросом?

Це два досить різних види. Їх спільне лише те, що вони є морськими птахами і, таким чином, мають деякі морфологічні характеристики.

THEчайкивони належать до родини Laridae. Вони є середніми морськими птахами. Найбільший вид чайок важить близько 2 кг, тоді як найменший (чайка) важить лише близько 120 г!

Крім того, це правда, що iчайкиЯморські птахипроте кілька колоній мешкають на великих озерах. Деякі люди можуть заплутати aчайка з альбатросомале лише тому, що вони не оцінюють його розмір та інші суттєві характеристики.

Широкий розмах крил альбатроса дозволяє дуже ефективний тип польоту, який не вимагаєпостійно стукати туди, щоб залишатися в повітрі, тим більш стримані та менші крила чайки здатні експлуатувати вітер, однак потрібні більші енергетичні інвестиції. Для отримання додаткової інформації та фотографій про чайку: оселедцева чайка.


Відео: Звуки птахів (Може 2022).